Eerste en Tweede Paasdag: Paasbrunch in Louwman Museum

Ook dit jaar kunt u tijdens de Paasdagen weer genieten van een overheerlijke brunch in het Louwman Museum.

Voorafgaand of achteraf is het uiteraard mogelijk de prachtige collectie van het Louwman Museum te bezoeken. Voor de kinderen hebben wij een leuke speurtocht beschikbaar. Een leuke dag voor jong en oud!

Paasbrunch (tussen 10:30 – 13:00 uur op het Museumplein)

• Amuse van Haagse biologisch roereitjes met gemarineerde zalm en sinaasappel
  • Soepenbuffet bestaande uit: vegetarische Hollandse aspergesoep en een frisse bouillon van landhoen, citroengras en limoenblad
  • Een ruim assortiment van luxe amuses, geserveerd in glaasjes, waaronder salade van: Garnalen - mango – avocado, Biet – makreel - appel, Limburgse grottenham - uienkonfjit - brioche, Gerookte entrecote – Parmezaan – pesto, Kikkererwten - geroosterde Provençaalse groenten Tabouleh – falafel
  • Versgebakken rustiek brood, boerenboter en roomkaas
  • Vanuit onze rustieke oven serveren wij een assortiment van huisgemaakte quiches, gebraden speenvarken filet en gerookt buikspek van de BBQ, geserveerd met een garnituur van oven geroosterde zoete aardappel, knolselderij en pastinaak
  • Vers gesneden fruitsalade, brownie met chocolade mouse en advocaat
  • Tarte tatin van appel, gedroogde pruimen en peer
  • Optioneel: ontvangst met een glaasje bubbels voor € 3,95 per persoon
  • excl. overige drankjes

€ 24,50 p.p. (exclusief toegang tot het Louwman Museum en eventuele parkeerkosten)

€ 16,50 p.p. (kinderen van 5 tot 12 jaar exclusief toegang tot het Louwman Museum)

Kinderen tot 5 jaar kunnen gratis gebruik maken van het buffet (graag wel doorgeven bij het maken van de reservering)

Reserveren kan tot en met woensdag 12 april door een mail te sturen naar sales@houseoflords.nl o.v.v. Paasbrunch, met daarin het aantal gasten en welke dag u wenst te komen.
Voor vragen kunt u bellen naar 070-2055355.

Genoemde prijzen zijn exclusief toegangsprijzen Museum