Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

 1. Louwman Museum geopend tijdens beide Paasdagen

  Van 20 april t/m 5 mei is het meivakantie in Nederland. Het eerste weekend van de vakantie is het Paasweekend. Zowel zondag Eerste Paasdag als maandag Tweede Paasdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Buiten de reguliere openingstijden zijn wij in deze vakantieperiode ook geopend op maandag 29 april van 10:00 tot 17:00 uur. Op Koningsdag 27 april zijn wij GESLOTEN!

  Lees meer
 2. Het Louwman Museum Mysterie: interactieve game voor kids!

  Het Louwman Museum lanceert een interactieve game ‘het Louwman Museum Mysterie’ voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar.

  Lees meer
 3. Tentoonstelling Mercedes-Benz Racing Cars of the 1950s

  In navolging van de succesvolle tentoonstelling ‘Silver Arrows 1934 - 1939’ in 2012 presenteert het Louwman Museum in nauwe samenwerking met Mercedes-Benz Classic in Stuttgart (D) gedurende de zomermaanden (7 juli t/m 2 september) een overzichtstentoonstelling van de legendarische Mercedes-Benz racewagens uit de jaren vijftig. De zeven unieke voertuigen staan voor een van de meest heroïsche periodes uit de geschiedenis van de autosport.

  Lees meer
 4. Authentication in Art (AiA) Congres in Louwman Museum

  Elke twee jaar is het Louwman Museum gastheer van het Authentication in Art (AiA) Congres. Het belangrijkste congres op het gebied van authenticatie vraagstukken in de kunstwereld.

  Lees meer
Toon meer nieuws