Louwman Museum genomineerd voor "Beste Uitje 2018"

Het Louwman Museum is genomineerd voor 'Beste Uitje 2018". De verkiezing is een initiatief van de Persgroep, een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines en websites. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat onder andere het AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool en ruim 200 huis-aan-huiskranten.

In heel Nederland kan er vanaf 12 februari gestemd worden op de Beste Uitjes. Met de nominatie maakt het Louwman Museum kans op een titel Het Beste Uitje van 2018.

Per provincie wint de genomineerde met de meeste stemmen en er is ook een landelijke winnaar met de meeste stemmen. Op 28 maart 2018 worden de winnaars bekend gemaakt.

Tot en met 18 maart 2018 kunt u uw stem uitbrengen. Klik op onderstaande banner om uw stem uit te brengen op het Louwman Museum: