Louwman Museum geopend tijdens beide Paasdagen

Van 20 april t/m 5 mei is het meivakantie in Nederland. Het eerste weekend van de vakantie is het Paasweekend. Zowel zondag Eerste Paasdag als maandag Tweede Paasdag zijn wij geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Buiten de reguliere openingstijden zijn wij in deze vakantieperiode ook geopend op maandag 29 april van 10:00 tot 17:00 uur. Op Koningsdag 27 april zijn wij GESLOTEN!

Zin in een dagje uit in de meivakantie?

Deze vakantieperiode is de uitgelezen periode om een bezoek te brengen aan het Louwman Museum. In het museum kunt u alles ontdekken over de geschiedenis van de automobiel. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld.

Een beleving voor jong en oud

In het Louwman Museum is van alles te beleven, voor jong en oud. Zo is er voor de jonge bezoekers een interactieve game ontwikkelt: ‘Het Louwman Museum Mysterie’. Dit is een speurtocht waar de deelnemers de avonturen van Palle, Sanne en hun twee ouders volgen. Er dienen uiteindelijk zes voorwerpen gevonden te worden in het museum die alleen gevonden worden door de vragen uit het spel juist te beantwoorden. Als alle zes de voorwerpen gevonden zijn ligt er een prijs klaar bij de receptie. Meer informatie over ‘Het Louwman Mysterie' vindt u hier.

Het Louwman Museum

Het Louwman Museum herbergt 's werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. Het museum straalt passie uit. Elke automobiel vertelt zijn eigen verhaal en levert daarmee zijn eigen bijdrage aan de geschiedenis. Ontdek hier de gehele collectie van het Louwman Museum. Ontdek hier de gehele collectie van het Louwman Museum.

Online tickets of Museumkaart

U kunt het Louwman Museum ook bezoeken met de Museumkaart. Het is mogelijk bij ons een Museumkaart te kopen, deze geeft u direct toegang tot het museum. Meer informatie vindt u hier.

Indien u niet in het bezit bent van een Museumkaart, bestel dan uw tickets online en ontvang ze direct per e-mail. Heel makkelijk en u ontvangt ook nog eens een GRATIS fotokaart (t.w.v. € 1,50) bij een online ticketaankoop.