9.4 uit 10 op Meeting Review
Open van dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00u
0
Welkom Maak hieronder uw keuze

Een bewogen evenement in
het museum van de mobiliteit

Ruimtes voor ambities van elk formaat

Verras en inspireer jouw gasten tijdens een bijeenkomst in de unieke omgeving van het Louwman Museum.

De imposante vertrekken met hoge plafonds, de diversiteit van de negen verschillende ruimtes elk met een andere sfeer maken het de perfecte locatie voor een zakelijk evenement.

Louwman Museum buitenkant

Stap met jouw evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden.

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

Maak een proefrit

Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor jouw zakelijke evenement.

Of het nu gaat om een presentatie in het indrukwekkende theater, een bijeenkomst in een van de karakteristieke vergaderzalen of een ontvangst waarvoor het museum exclusief toegankelijk is voor jouw gasten.

Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw evenement.

Bereikbaarheid & parkeren

Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft voor evenementen een parkeercapaciteit van meer dan 1000 auto’s.

0

Uw mandje is leeg