Organiseer veilig en verantwoord een zakelijke bijeenkomst

In het Louwman Museum is voldoende ruimte voor 1,5-meter afstand voor gasten en medewerkers. De catering wordt verzorgd conform de verscherpte hygiënevoorwaarden.

Door gebruik te maken van live streaming kun je jouw bereik vergroten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat.

Contact

Anderhalve meter evenement

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

De imposante vertrekken met hoge plafonds, de diversiteit van de verschillende ruimtes elk met een andere sfeer maken het Louwman Museum de perfecte locatie voor je evenement.

Meer over het museum

Stap met uw evenement in ruimtes voor ambities van elk formaat

Verras en inspireer uw gasten tijdens uw vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor uw zakelijke evenement. Of het nu gaat om een presentatie in het indrukwekkende theater, een bijeenkomst in een van de karakteristieke vergaderzalen of een ontvangst waarvoor het museum exclusief toegankelijk is voor uw gasten.

Bekijk de zalen

Stap met uw evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden. Het tuinlandschap, ontworpen door Lodewijk Baljon, zorgt ten slotte voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Bekijk de collectie

Bereikbaarheid en parkeren

Het Louwman Museum heeft een eigen ondergrondse parkeergarage met 170 parkeerplaatsen. Op het buitenterrein kunnen tot 80 extra auto’s worden geparkeerd. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor parkeren op nabijgelegen terreinen, waarmee er een totale parkeercapaciteit ontstaat van 1000 auto’s. Bussen kunnen parkeren op de speciale parkeerplaats naast het museum.

Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 2 minuten loopafstand van het museum bevindt zich een bushalte genaamd Louwman Museum, waar de buslijnen 90, 385 en 386 tot 5 keer per uur stoppen. Vanaf Centraal Station Den Haag is de reistijd slechts 8 minuten.

Route & Parkeren

Geselecteerde partners

In het Louwman Museum bent u vrij om partners te kiezen die het beste bij uw evenement passen, maar het is goed om te weten dat het Louwman Museum nauw samenwerkt met een aantal onafhankelijke specialisten.

Zo is House of Lords al sinds de opening van het museum de cateraar van het Louwman Museum. Zij kunnen als geen ander ambachtelijke kwaliteit en service terug laten keren in hedendaagse gerechten en de bediening.

Maar ook op het gebied van entertainment, film, fotografie, inrichting, meubilair, decoratie, hospitality- en hostess-service staat het netwerk van geselecteerde partners voor u klaar.

Maak een proefrit

We nodigen u uit om zelf een kijkje te komen nemen in ons bijzondere museum. Bel of mail ons voor een afspraak. Heeft u hulp nodig bij de creatieve invulling van uw evenement? Ook daar helpen we u graag mee!

Contact