9.4 uit 10 op Meeting Review
Open van dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00u
0
Welkom Maak hieronder uw keuze

Meer dan 150 jaar inspiratie
voor jouw evenement of vergadering

Met meer dan 275 iconische verhalen uit 130 jaar ontwikkelingvan mobiliteit, mens en maatschappij is het Louwman Museum de perfecte locatie voor elk event.

Organiseer een evenement

Verras en inspireer jouw gasten tijdens een congres, symposium, diner of feest in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Met negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor een succesvol evenement. Of het nu gaat om een meerdaags congres in het indrukwekkende Theater, een diner in de imposante Great Hall of een feest op het gezellige Museumplein.

Boek een vergadering

Verras en inspireer jouw gasten tijdens een vergadering of bijeenkomst in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Voor groepen van 10 tot 60 personen biedt het Louwman Museum volledig verzorgde arrangementen aan. Maak een keuze uit een van onze vier inspirerende ruimtes en combineer dit naar wens met een lunch op het Museumplein en een bezoek aan onze museumcollectie.

Een bijzondere locatie

Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden. Het museumgebouw is ontworpen door de wereldberoemde architect Michael Graves. Het tuinlandschap van Lodewijk Baljon zorgt voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 150 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum ook een bijzondere collectie kunst, miniaturen, affiches en trofee├źn.

Bereikbaarheid & parkeren

Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft voor evenementen een parkeercapaciteit van meer dan 1000 auto’s.

Evenementen nieuws

0

Uw mandje is leeg