Omringd door inspiratie

Op zoek naar een plek die écht inspireert? Het Louwman Museum vertelt het verhaal van meer dan 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en toenemende welvaart. Ruim 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel zijn daarvan de belangrijkste vertellers. Maar er is meer. Imposante vertrekken met hoge plafonds, een uitgestrekt tuinlandschap en het Museumplein in jaren ’20 sfeer maken het Louwman Museum de perfecte locatie voor je evenement.

Meer over het museum

Stap met uw evenement in een unieke locatie

Het museum biedt negen karakteristieke ruimtes en zalen in verschillende maten. Zo is de Great Hall door de indrukwekkende afmetingen geschikt voor recepties, feesten en diners. Het Theater leent zich met 339 zitplaatsen juist weer goed voor seminars of presentaties. En in de sfeervolle Bibliotheek kan zowel stijlvol vergaderd als intiem gedineerd worden. Liever het museum voor jou en je evenement alleen? Geen probleem. Ook buiten de reguliere openingstijden is het Louwman Museum beschikbaar als evenement- en vergaderlocatie.

Bekijk de zalen

Stap met uw evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden. Het tuinlandschap, ontworpen door Lodewijk Baljon, zorgt ten slotte voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Bekijk de collectie

Maak een proefrit

Eigen ideeën? Of juist een creatieve meedenker nodig? Bel of mail ons voor een afspraak, pas dan proef je de bijzondere sfeer én vertellen we je over de mogelijkheden.

Contact

Geselecteerde partners

Ondernemingen die het museum door en door kennen. En waar het museum en u volledig op kunnen vertrouwen. Partners die bovendien duurzaam ondernemen en gebruikmaken van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten.

Zo is House of Lords al sinds de opening van het museum de cateraar van het Louwman Museum. Zij kunnen als geen ander ambachtelijke kwaliteit en service terug laten keren in hedendaagse gerechten en de bediening.

Maar ook op het gebied van entertainment, film, fotografie, inrichting, meubilair, decoratie, hospitality- en hostess-service staat het netwerk van geselecteerde partners voor u klaar.

Parkeergelegenheid voor 1000 auto’s

Het Louwman Museum heeft een eigen ondergrondse parkeergarage met 170 parkeerplaatsen. Op het buitenterrein kunnen tot 80 extra auto’s worden geparkeerd. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor parkeren op nabijgelegen terreinen, waarmee er een totale parkeercapaciteit ontstaat van 1000 auto’s. Bussen kunnen parkeren op de speciale parkeerplaats naast het museum.

Route & Parkeren