Nederland verder open 

Vanaf 25 september kunnen we zonder de verplichte 1,5 meter maatregel en zijn alle evenementen toegestaan.

Belangrijkste voorwaarde is dat toegang alleen mogelijk is met het coronatoegangsbewijs

Meer informatie

Ruimtes voor ambities van elk formaat

Verras en inspireer uw gasten tijdens uw bijeenkomst in de unieke omgeving van het Louwman Museum.

De imposante vertrekken met hoge plafonds, de diversiteit van de negen verschillende ruimtes elk met een andere sfeer maken het de perfecte locatie voor een zakelijke evenement.

Bekijk de zalen

Bereikbaarheid & parkeren

Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft voor evenementen een parkeercapaciteit van meer dan 1000 auto’s.

Bereikbaarheid & parkeren

Geselecteerde partners

In het Louwman Museum bent u vrij om partners te kiezen die het beste bij uw evenement passen, maar het is goed om te weten dat het Louwman Museum nauw samenwerkt met een aantal onafhankelijke specialisten. Specialisten op het gebied van catering, AV, entertainment, film, fotografie, inrichting, meubilair, decoratie en hospitality- en hostess-service.

Maak een proefrit

We nodigen u graag uit om zelf een kijkje te komen nemen in ons bijzondere museum. Bel of mail ons voor een afspraak.

Neem contact met ons op

Stap met uw evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden.

Meer over het museum

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

Bekijk de collectie