Veilige en verantwoorde bijeenkomsten

In het Louwman Museum is voldoende ruimte voor 1,5-meter afstand voor gasten en medewerkers. De catering wordt verzorgd conform de verscherpte hygiënevoorwaarden. Door gebruik te maken van live streaming kun je jouw bereik vergroten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een voorstel op maat.

Contact

Anderhalve meter evenement

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, technische innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.

De imposante vertrekken met hoge plafonds, de diversiteit van de verschillende ruimtes elk met een andere sfeer maken het Louwman Museum de perfecte locatie voor je evenement.

Meer over het museum

Ruimtes voor ambities van elk formaat

Verras en inspireer je gasten tijdens jouw bijeenkomst in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten voor een zakelijke evenement.

Bekijk de zalen

Stap met je evenement in een unieke locatie

De hele collectie is ondergebracht in het door Michael Graves ontworpen museumgebouw, dat prachtig gelegen is in de landgoederenzone van Den Haag. Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden.

Bekijk de collectie

Maak een proefrit

We nodigen je graag uit om zelf een kijkje te komen nemen in ons bijzondere museum. Bel of mail ons voor een afspraak. Hulp nodig bij de creatieve invulling van jouw evenement? Ook daar helpen we je graag mee!

Contact

Geselecteerde partners

In het Louwman Museum ben je vrij om partners te kiezen die het beste bij het evenement passen, maar het is goed om te weten dat het Louwman Museum nauw samenwerkt met een aantal onafhankelijke specialisten.

Op het gebied van catering, av, entertainment, film, fotografie, inrichting, meubilair, decoratie, hospitality- en hostess-service staat een netwerk van geselecteerde partners voor je klaar.

Bereikbaarheid en parkeren

Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft voor evenementen een parkeercapaciteit van meer dan 1000 auto’s.

Bereikbaarheid & Parkeren