Reisorganisaties & touroperators

Rondleidingen & audiotour

U kunt bij ons drie verschillende type rondleidingen boeken.

Reserveringen voor rondleidingen dienen uiterlijk twee weken voorafgaand aan uw bezoek aangevraagd te worden. U kunt ook uw eigen gids meenemen, gelieve dit voorafgaand aan uw bezoek aan ons door te geven.

Een audiotour is bij de entreeprijs inbegrepen. U kunt de tour downloaden via de app izi.travel. De audiotour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Russisch, Japans & Chinees.

Eten & drinken

Het sfeervolle restaurant van het museum, het Museumplein, kenmerkt zich door het hoge plafond en de historische winkels met karakteristieke gevels.

De maximale capaciteit voor groepen is zestig personen. Het Museumplein is geschikt voor een ontvangst, lunch of een borrel.

Neem contact met ons op voor de speciale arrangementen voor reisorganisaties & touroperators.

Parkeren touringcars

Er zijn gratis parkeerplaatsen voor touringcars naast het Louwman Museum. Touringcars kunnen parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen op het terrein van het Louwman Museum.

Contact

Voor reserveringen of meer informatie over alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met rondleiding@louwmanmuseum.nl of +31-(0)70 304 7373

Betaling met een voucher is mogelijk, we bespreken graag de mogelijkheden.

Meer informatie over Den Haag voor reisorganisaties en touroperators.

Rondleiding aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • :
  • Als u uw aanvraag verstuurt gaat u akkoord met onze privacyverklaring. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door u gevraagde contact of de door u gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met u opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.