4.7 uit 5 op Google
0

Openbaar vervoer
Het Louwman Museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 3 minuten loopafstand van het museum bevindt zich de bushalte Louwman Museum, waar buslijn 385 stopt. Vanaf Centraal Station Den Haag is de reistijd slechts 8 minuten. Wil je een exacte routebeschrijving? Kijk dan op www.9292.nl.

Met de auto vanuit Amsterdam
Rijd vanaf de A4 via de A44 richting Leiden-West/Den Haag centrum. De A44 gaat vervolgens over in de N44. Volg nu de richting Wassenaar-Zuid/Den Haag. Ga verder op de N44. Je gaat vervolgens onder de N14 door. Bij de eerste verkeerslichten na 800 meter sla je linksaf. Sla direct daarna nogmaals linksaf. Je rijdt nu op de toegangsweg van het Louwman Museum.

Met de auto vanuit Rotterdam
Vanaf de A13 rijd je richting Den Haag. Neem de afslag E30 richting Den Haag/Utrecht. Volg de borden richting Voorburg/Den Haag/A12 en voeg in op de A12. Aan het einde van de A12 sla je rechtsaf naar de Benoordenhoutseweg/N44. Ga verder op de N44. Bij afslag Duindigt verlaat je de N44. Vlak vóór de verkeerslichten sla je rechtsaf de toegangsweg in naar het Louwman Museum.

Met de auto vanuit Utrecht
Vanaf de A12 rijd je richting Den Haag. Volg de borden richting Voorburg/Den Haag/A12. Aan het einde van de A12 sla je rechtsaf naar de Benoordenhoutseweg/N44. Ga verder op de N44. Bij afslag Duindigt verlaat je de N44. Vlak vóór de verkeerslichten sla je rechtsaf de toegangsweg in naar het Louwman Museum.

Parkeren
Het Louwman Museum heeft een ondergrondse parkeergarage. In totaal is er capaciteit voor 170 auto’s.
Het parkeertarief bedraagt € 8 per auto.

Mindervalide bezoekers
Mindervalide bezoekers parkeren kosteloos bij de hoofdingang. Om hier te komen, rijd je over het voetpad voor het museum langs. Vanuit de parkeergarage is er geen lift of doorgang voor mindervalide bezoekers.

Paradepaardjes ouder dan 40 jaar
Voertuigen ouder dan 40 jaar parkeren kosteloos op het voorplein bij de hoofdingang. Rijd over het voetpad voor het museum langs om hier te komen.

0

Uw mandje is leeg