waardering

Vanaf 1 juni weer open

Vanaf 1 juni openen wij vanaf 12.00 uur onze deuren weer. Waarbij de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers voor ons de hoogste prioriteit heeft. Ondanks dat we strikte voorwaarden aan een bezoek verbinden doet dit niets af aan de zichtbaarheid en beleving van alle objecten in ons museum.

Plan uw bezoek

• Tickets zijn online te boeken in combinatie met een gewenste aanvangstijd. Hierdoor vermijden we contactmomenten aan de kassa en kunnen we het aantal bezoeken spreiden.
  • Houders van een Museumkaart, BankGiroLoterij VIP-KAART, Rotterdampas, Ooievaarspas, Dordtpas of Student/CJP-pas of hoeven niet vooraf te reserveren.
  • Bij verkoudheid of griepklachten vragen we u thuis te blijven.
  • Het is niet mogelijk een gids te boeken voor een rondleiding. Wel is een gratis audiotour beschikbaar.

Tijdens uw bezoek

• In het museum geldt eenrichtingsverkeer. Ons museum is hier echter standaard al op ingedeeld. Dus behalve een afstand van 1,5 meter houden tot andere bezoekers en medewerkers verandert hieraan niets.
  • Er zijn ontsmettingsmiddelen beschikbaar op diverse plekken. Het museum wordt frequenter dan gebruikelijk schoongemaakt.
  • Maak alleen gebruik van de garderobe en/of een kluisje indien nodig. Laat waar mogelijk je jas achter in de auto of houd die aan in het museum.
  • Er mogen maximaal 4 mensen tegelijk de winkel betreden. Hierdoor wordt het contact met andere bezoekers beperkt.
  • Het is alleen mogelijk contactloos te betalen.
  • Contante betaling is nergens mogelijk. Dit geldt voor de entree, het restaurant, de museumwinkel en de parkeergarage.
  • De medewerkers van het museum zijn verantwoordelijk voor de naleving van de aangescherpte regels en die zullen dit ook actief controleren.

Restaurant

• Het restaurant in het museum is geopend maar heeft een beperkt aantal zitplaatsen.
  • Op het voorplein voor de entree is er de mogelijkheid om koffie, thee, drankjes en een kleine versnapering te nuttigen, ook om eventueel wachten bij de ingang te veraangenamen.
Koop tickets