Vul de enquete in en profiteer direct

Als vriend van het Louwman Museum geniet je van exclusief vriendenvoordeel. Het enige wat we je vragen, voordat je kunt beginnen met profiteren, is om onze korte enquête in te vullen. Zo kunnen we jou nog beter leren kennen, zodat we ons museum nog aantrekkelijker kunnen maken voor jou en alle andere autoliefhebbers.

Start jouw kennismaking

vriendenvanlouwmanmuseum-streamerimage

Het Louwman Museum boek met 15% vriendenvoordeel

Wil je genieten van extra achtergronden bij onze collectie of wegdromen bij jouw droomauto? Dan verdient dit boek zeker een speciaal plekje op jouw boekenplank. Koop hem nu met exclusieve vriendenvoordeel in onze museumshop.

Gratis ansichtkaarten van de mooiste auto’s uit de collectie.

Van de topstukken uit het museum zijn prachtige ansichtkaarten te koop. Vrienden van het museum kunnen eenmalig een selectie van 2 kaarten kiezen voor het vriendelijke prijsje van 0 euro.

Gratis tweede kopje koffie, thee of fris in ons restaurant.

Alle vrienden die in ons restaurant wat komen drinken tijdens een bezoek aan het museum krijgen een tweede kopje koffie, thee of fris gratis. Voor jezelf of voor jouw vriend.

Bekijk als eerste onze exposities.

In het Louwman Museum zijn regelmatig speciale exposities. Voorafgaand is er een openingsdag voor vrienden, pers en genodigden. Hou je mail in de gaten om hiervoor toegangskaarten te reserveren.

Kans op een unieke proeverij.

Regelmatig organiseren wij voor  een select groepje vrienden een speciale avondopening met exclusief diner in de bijzondere bibliotheek. Gevolgd door een bijzondere rondleiding. Hou hiervoor je mail in de gaten.

Profiteer jij al van vriendenvoordeel?

Start jouw kennismaking

Kortingen & voordelen

In de shop en het restaurant

Altijd op de hoogte

Via de speciale vriendenmail

Evenementen en exposities

Speciale acties en exclusieve toegang

0

Uw mandje is leeg