9.4 uit 10 op Meeting Review
Open van dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00u
0
Welkom Maak hieronder uw keuze

Meer dan 150 jaar inspiratie
voor jouw zakelijk evenement

Met meer dan 275 iconische verhalen uit 150 jaar ontwikkeling van mobiliteit, mens en maatschappij is het Louwman Museum de perfecte locatie voor elk event.

Neem contact op

Organiseer een zakelijk evenement

Verras en inspireer jouw gasten tijdens een congres, symposium, diner of feest in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Met negen bijzondere ruimtes biedt het museum alle faciliteiten om een zakelijk evenement te organiseren. Of het nu gaat om een meerdaags congres in het indrukwekkende Theater, een diner in de imposante Great Hall of een feest op het gezellige Museumplein.

Zakelijke evenementen op maat

Voor evenementen vanaf 60 personen maken wij een voorstel op maat. De eventmanagers van het Louwman Museum stellen de ideale combinatie van ruimtes, benodigde techniek en catering samen om van jouw evenement een groot succes te maken. Toegang tot de volledige museumcollectie is inbegrepen in de prijs, net als de (onbewaakte) garderobe en de schoonmaak.

Standaard faciliteiten

Voor alle evenementen geldt dat een bezoek aan het museum inbegrepen is. Maar ook de (onbewaakte) garderobe, een eigen duty-manager en de eindschoonmaak zijn altijd inclusief. Een aantal zalen is standaard al voorzien van audiovisuele middelen en meubilair. De temperatuur is in alle ruimtes constant en er is gratis wifi. Voor een combinatie van ruimtes wordt een voorstel op maat gemaakt.

Netwerk van geselecteerde partners

Het Louwman Museum werkt samen met vaste geselecteerde partners die het museum door en door kennen. Zo is Select Catering de huiscateraar van het Louwman Museum. Zij kunnen als geen ander ambachtelijke kwaliteit en service terug laten keren in hedendaagse gerechten en de bediening. Maar ook op het gebied van entertainment, film, AV, fotografie, inrichting, meubilair, decoratie, hospitality- en hostess-service staat een vast team voor ons klaar.

Een bijzondere locatie

Met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter verdeeld over 3 verdiepingen biedt het Louwman Museum ongekende mogelijkheden als een zakelijke evenement locatie in Den Haag. Het museumgebouw is ontworpen door de wereldberoemde architect Michael Graves. Het tuinlandschap van Lodewijk Baljon zorgt voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Duurzaam en toekomstbestendig

Het moderne museumgebouw is in 2010 neergezet op een groene locatie. Uitgangspunt was en is om zo energieneutraal mogelijk te zijn. Door middel van een warmte-koudeopslagsysteem wordt de bodemenergie gebruikt om te koelen en verwarmen; daarmee is de temperatuur in het museum altijd constant. De energie die hiervoor nodig is wordt opgewekt via ruim 1.000 zonnecollectoren. Om nog meer energie te besparen en de waardevolle collectie te beschermen maken we gebruik van ledverlichting.

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 150 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum ook een bijzondere collectie kunst, miniaturen, affiches en trofeeën.

De voordelen van het Louwman Museum

√  Ideaal voor (meerdaagse) congressen
√  Diverse break-out zalen
√  Theater met 335 zitplaatsen
√  Recepties, jubilea en feesten tot 1.000 personen
√  Diners tot 700 personen
√  Toegang tot de museumcollectie is altijd inbegrepen
√  Eigen parkeergelegenheid
√  Bushalte voor de deur
√  Direct gelegen aan de A44

Download brochure

Bereikbaarheid en parkeren

Het Louwman Museum is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en heeft voor evenementen een parkeercapaciteit van meer dan 1000 auto’s.

Neem contact met ons op

Evenementen nieuws

0

Uw mandje is leeg