Route

  1. Plan uw route via Google Maps

    Plan uw route

Route

Routebeschrijving openbaar vervoer

Het Louwman Museum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Bij bushalte Louwman Museum stoppen de bussen 90, 385 en 386. De bushalte ligt direct aan de weg voor het Louwman Museum.

Voor actuele reisinformatie met het openbaar vervoer naar het Louwman Museum kunt u kijken op www.9292ov.nl

Routebeschrijving auto vanuit Amsterdam 

Vanaf de A4 rijdt u via de A44 richting Leiden-West/Den Haag centrum. De A44 gaat over in de N44, u vervolgt uw weg richting Wassenaar-Zuid/Den Haag. Ga verder op de N44, u gaat dan onder de N14 door. Bij de eerste verkeerslichten (800 m) slaat u linksaf en direct daarna nogmaals linksaf. U bevindt zich nu op de toegangsweg van het Louwman Museum. 

Routebeschrijving auto vanuit Rotterdam 

Vanaf de A13 rijdt u richting Den Haag. Neem de afslag E30 richting Den Haag/Utrecht. Volg de borden richting Voorburg/Den Haag/A12 en voeg in op de A12. Aan het einde van de A12 slaat u rechtsaf naar de Benoordenhoutseweg/N44. Ga verder op de N44. Bij afslag Duindigt verlaat u de N44. Let op: vlak vóór de verkeerslichten slaat u rechtsaf de toegangsweg in naar het Louwman Museum. 

Routebeschrijving auto vanuit Utrecht 

Vanaf de A12 rijdt u richting Den Haag. Volg borden richting Voorburg/Den Haag/A12. Aan het einde van de A12 slaat u rechtsaf naar de Benoordenhoutseweg/N44. Ga verder op de N44. Bij afslag Duindigt verlaat u de N44. Let op: vlak vóór de verkeerslichten slaat u rechtsaf de toegangsweg in naar het Louwman Museum.

Contactformulier:

Aanhef
*
*
*
*
*
 
Captcha