4.7 uit 5 op Google
0

Rondleidingen

Van James Bond’s Aston Martin DB5 tot aan de eerste Toyota ooit. Tijdens een rondleiding vertellen we je alles over onze collectie. In vloeiend Nederlands, Engels en Duits. Dat doen we zowel individueel als in een groep. Je kunt bij ons de volgende vier verschillende type rondleidingen boeken:

De geschiedenis van de auto (tijdsduur minimaal 60 minuten)
Deze rondleiding op de tweede verdieping, vertelt het verhaal vanaf de eerste auto’s. De belangrijkste ontwikkelingen en mijlpalen uit de autogeschiedenis komen uitgebreid aan bod.

Racing, kunst en design (tijdsduur minimaal 60 minuten)
Deze rondleiding op de eerste verdieping, vertelt het verhaal van kunstenaars die geïnspireerd door de automobiel, de meest fraaie en uiteenlopende posters, affiches, schilderijen en sculpturen creëerden. Daarnaast worden tijdens deze rondleiding de fraaiste race- en showcars getoond.

Luxe automobielen en Nederlands erfgoed (tijdsduur minimaal 60 minuten)
Deze rondleiding op de begane grond toont allereerst de zgn. ‘Great Cars’, de auto’s van de rijken der aarde in de jaren ’30 van vorige eeuw. Vervolgens neemt de gids je mee door een uniek stukje Nederlands erfgoed; de grootste collectie Spyker automobielen en de enige overgebleven Eijsink auto ter wereld.

Grand Tour (tijdsduur minimaal 90 minuten)
Deze rondleiding gaat over alle drie de verdiepingen en is een combinatie van bovengenoemde rondleidingen.

Prijs voor een rondleiding
De rondleidingen met gids kosten € 65,- (max. 15 personen per gids). Wilt u de Grand Tour, dan zijn de kosten €95 per gids (max. 15 personen per gids).

Rondleiding aanvragen

  • :
  • Als je de aanvraag verstuurt ga je akkoord met onze privacyverklaring. De door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het door jou gevraagde contact of de door jou gevraagde informatie. Wanneer wij telefonisch contact met je opnemen kan dit gesprek worden opgenomen voor kwaliteitsverbeteringsdoeleinden.

0

Uw mandje is leeg