4.8 uit 5 op Google
Open van dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00u
0
Welkom Maak hieronder uw keuze

Het Louwman Museum heeft een aantal huisregels opgesteld, deze zijn hieronder opgenomen.

Garderobe
Jassen dienen in de garderobe te worden opgehangen. Rugtassen (van ieder formaat), paraplu’s, pakjes, tassen, Nordic-wandelstokken en handtassen groter dan 30×35 cm dienen in de garderobe te worden achtergelaten. In de garderobe bevinden zich lockers – het gebruik hiervan is kosteloos. Koffers en andere reisbagage worden niet aangenomen. Het Louwman Museum is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen.

Fotograferen en filmen
Het maken van foto’s en films, mits voor privé-gebruik, is toegestaan in alle tentoonstellingsruimten met uitzondering van de ruimten met posters, schilderijen en prenten. Gebruik van flitslicht en statieven is toegestaan.

Mobiele telefoon
Het Louwman Museum stelt het op prijs als u uw mobiele telefoon uitzet voordat u de tentoonstellingsruimten betreedt.

Eten en drinken
Het meenemen van dranken of etenswaren naar het museum is niet toegestaan. Consumpties zijn verkrijgbaar in het restaurant; deze mogen niet worden meegenomen naar de tentoonstellingsruimten.

Roken
Roken is in het museum verboden.

Huisdieren
Het meebrengen van (huis)dieren in het museum is niet toegestaan, met uitzondering van hulp- en geleidehonden. Het Louwman Museum biedt geen opvang voor de (huis)dieren.

Parkeren
Parkeren is geheel op eigen risico en dient te geschieden in de parkeerkelder van het Louwman Museum. Parkeren elders op het terrein van het Louwman Museum is niet toegestaan, met uitzondering van voertuigen hoger dan 200 cm en/of voertuigen voor mindervalide bezoekers, voor welke laatste speciale parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Calamiteiten

  • Blijf kalm en volg de aanwijzingen van het personeel.
  • In geval van een ontruimingsalarm dient u het gebouw te verlaten via de daarvoor aangewezen vluchtroutes.
  • Maak geen gebruik van de liften.

Algemeen

  • De tentoongestelde objecten mogen niet worden aangeraakt.
  • Aanwijzingen van het personeel dienen altijd te worden opgevolgd.
  • Ouders en begeleiders van kinderen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen meegebrachte kinderen. Rennen, stoeien en schreeuwen is niet toegestaan.
  • Leerkrachten en begeleiders van groepen zijn te allen tijde verantwoordelijk voor en aanspreekbaar op het gedrag van door hen begeleide groepsleden.
  • Buggy’s en wandelwagens met kinderen zijn toegestaan.
  • Het museum is rolstoeltoegankelijk.
0

Uw mandje is leeg