9.4 uit 10 op Meeting Review
Open van dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00u
0
Welkom Maak hieronder uw keuze

De vergaderlocatie
met inhoud

Met meer dan 275 iconische verhalen uit 130 jaar ontwikkelingvan mobiliteit, mens en maatschappij is het Louwman Museum de perfecte locatie voor elk event.

Boek direct

Boek een vergadering

Verras en inspireer jouw gasten tijdens een vergadering of bijeenkomst in de unieke omgeving van het Louwman Museum. Voor groepen van 10 tot 60 personen biedt het Louwman Museum volledig verzorgde arrangementen aan. Maak een keuze uit een van onze vier inspirerende ruimtes en combineer dit naar wens met een lunch op het Museumplein en een bezoek aan onze museumcollectie.

Volledig verzorgde arrangementen

Voor groepen van 10 tot 60 personen hanteert het Louwman Museum vaste tarieven. Er kan gekozen worden voor een ochtend, middag of hele dag. Prijzen zijn altijd inclusief de zaalhuur, standaard faciliteiten zoals WiFi, beamer of scherm en geluidsinstallatie en flipover. Gasten kunnen altijd gebruikmaken van de (onbewaakte) garderobe en zij kunnen natuurlijk ook de museumcollectie bezoeken. Onze vergaderruimtes zijn te boeken van dinsdag tot en met vrijdag.

Ochtend arrangement
van 09.00 tot 13.00 uur

Inclusief onbeperkt koffie, espresso, Monin siropen, thee en mineraalwater. Watertaps met heerlijke siropen van Sapinca, kistjes met vers handfruit en diverse verse zoete lekkernijen. De lunch serveren wij op het Museumplein en bestaat uit een assortiment van heerlijke broodjes en focaccia met tonijnsalade, mortadella, oude kaas en hummus. Huisgemaakte wisselende soep, Pinsa Romana Margherita, melk, mineraalwater en sappen van Schulp.

Ochtend arrangement: € 53,50 excl. btw per persoon.
Lunch: € 20,75 excl. btw per persoon
Supplement bruin landbrood & kroket € 5,25
Supplement mini caesar salade € 6,25

Middag arrangement
van 13.00 tot 17.00 uur

Inclusief onbeperkt koffie, espresso, Monin siropen, thee en mineraalwater. Watertaps met heerlijke siropen van Sapinca, kistjes met vers handfruit en diverse zoete lekkernijen. Sluit de dag af met een gezellige borrel op het Museumplein. Compleet met een Hollands drankenassortiment (bier, wijn, water, frisdranken), gemengde noten en bittergarnituur.

Middag arrangement: € 53,50 excl. btw per persoon
Borreluur: € 16,50 excl. btw per persoon

 

Dag arrangement

Inclusief onbeperkt koffie, espresso, Monin siropen, thee en mineraalwater. Watertaps met heerlijke siropen van Sapinca, kistjes met vers handfruit en diverse verse zoete lekkernijen zoals mini muffins, mini wortelcake en mini eclair. De lunch serveren wij op het Museumplein en bestaat uit een assortiment van heerlijke broodjes en focaccia met tonijnsalade, mortadella, oude kaas en hummus Huisgemaakte wisselende soep, Pinsa Romana Margherita, melk, mineraalwater en sappen van Schulp.

Dag arrangement inclusief lunch: € 95,00 excl. btw per persoon
Supplement bruin landbrood & kroket € 5,25
Supplement mini caesar salade € 6,25
Borreluur: € 16,50 excl. btw per persoon

Minder dan 10 personen?

Voor een kleine vergadering of bijeenkomst van 4 tot 10 personen is de Jacobus Spijker zaal te boeken. Naar wens voor een ochtend, middag of hele dag. Altijd inclusief onbeperkt koffie, espresso, Monin siropen, thee en mineraalwater. Watertaps met heerlijke siropen van Sapinca, kistjes met vers handfruit en diverse verse zoete lekkernijen.

Zaalhuur: € 350,00 excl. btw
Halve dag arrangement: € 14,90 excl. btw per
Dag arrangement: € 48,50 excl. btw per persoon

 

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 150 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van meer dan 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel. Naast de uitgebreide collectie automobielen biedt het Louwman Museum ook een bijzondere collectie kunst, miniaturen, affiches en trofeeën.

Bel of mail en boek direct

Bel of mail ons voor de beschikbaarheid en om direct te reserveren. Onze vergaderruimtes zijn te boeken van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Voor vergaderingen op andere dagen of tijden maken wij graag een offerte op maat.

De voordelen van vergaderen
in het Louwman Museum

√  Altijd inclusief WiFi, beamer of scherm en flipover
√  Toegang tot de museumcollectie is altijd inbegrepen
√  Onbeperkt koffie, thee, watertaps, handfruit en zoete lekkernijen
√  Break invulling (halve dag 1x, hele dag 2x)
√  Lunch in het dag arrangement
√  Eigen parkeergelegenheid
√  Bushalte voor de deur
√  Direct gelegen aan de A44

Bereikbaarheid en parkeren

Het Louwman Museum heeft een eigen ondergrondse parkeergarage met 170 parkeerplaatsen. Bussen kunnen gratis parkeren naast het museumgebouw. Het Louwman Museum heeft een eigen bushalte op slechts 8 minuten reisafstand van Centraal Station Den Haag.

Evenementen nieuws

0

Uw mandje is leeg