9.4 uit 10 op Meeting Review
0

Organiseer uw brainstorm in het Louwman Museum

Of u nu een brainstormsessie, creatieve brainstorm, hackaton brainstorm, brainstorm meeting, brainstorm vergadering, brainstorm training of brainstorm challenge wilt organiseren, het Louwman Museum biedt u de perfecte inspiratie om dat op maat uit te voeren.

Voor ambities van elk formaat

Met in totaal negen bijzondere ruimtes biedt het Louwman Museum u alle faciliteiten voor uw brainstormsessie, brainstorm vergadering, brainstorm training, creatieve brainstorm, hackaton brainstorm, brainstorm meeting of brainstorm challenge. Of het nu gaat om een brainstormsessie met 25 personen in de Gordon Crosby zaal of een creatieve brainstorm tot 40 personen in de Bibliotheek. Alles is mogelijk.

Catering

Samen met onze huiscateraar verzorgen wij de culinaire invulling van uw evenement.

Meubilair

Veel ruimtes zijn voorzien van meubilair, zoals stoelen en tafels. Ook verzorgen we meubilair op maat.

Museum

Voor iedere brainstorm geldt dat een bezoek aan het museum inclusief is.

Audiovisueel

Veel ruimtes zijn voorzien van audiovisuele middelen, zoals geluidsinstallatie en verlichting.

Omringd door inspiratie

Het Louwman Museum is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd zijn. Naast een unieke collectie van 275 automobielen biedt het museum bijzondere auto gerelateerdekunst, miniaturen, affiches, trofeeën en zelfs vliegtuigen.

Shoichiro Toyoda Zaal Autopresentatie - 1

Alles inbegrepen

Voor iedere brainstorm meeting, brainstorm vergadering, brainstormsessie, creatieve brainstorm, hackaton brainstorm, brainstorm training of brainstorm challenge is een museumbezoek, garderobe, duty-manager, eindschoonmaak en Wifi inbegrepen.

Geselecteerde partners

Het is goed om te weten dat het Louwman Museum nauw samenwerkt met geselecteerde partners. Specialisten die het museum van binnen en buiten kennen en waar u volledig op kunt rekenen.

Parkeren en bereikbaarheid

In de parkeerkelder en het buitenterrein is plek voor 250 voertuigen. Nabijgelegen is nog ruimte voor 750 extra auto’s. Het museum is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte voor de deur.

Een duurzame locatie

Het door Michael Graves ontworpen gebouw is in 2010 in gebruik genomen met als uitgangspunt zo energieneutraal mogelijk te zijn. Naast ruim 1.000 zonnepanelen en het gebruik van ledverlichting wordt bodemenergie gebruikt om te koelen en verwarmen. Het tuinlandschap zorgt voor een prachtige aansluiting met het Haagse Bos.

Maak een proefrit

We nodigen u uit om zelf een kijkje te komen nemen in ons bijzondere museum. Bel of mail ons voor een afspraak.  Heeft u hulp nodig bij de creatieve invulling van uw brainstorm? Ook daar helpen wij u graag mee!

Meer informatie over jouw evenement in het Louwman Museum?

0

Uw mandje is leeg