9.4 uit 10 op Meeting Review
0

BOEK EEN ALL-INCLUSIVE EINDEJAARSEVENEMENT VANAF € 170,- P.P. (EXCL. BTW)

Het ultieme eindejaarsevenement vier je dit jaar in het Louwman Museum. Een avond lang staan de museumcollectie en alle ruimtes van het museum exclusief tot jouw beschikking. Fantastisch gedecoreerd, mooi gemeubileerd en voorzien van alle benodigde audiovisuele voorzieningen; zoals een groot podium, lichtplan en geluidsinstallatie. De volledig verzorgde culinaire invulling is helemaal het einde!

Start aanvraag

HET MUSEUM EN DE COLLECTIE

Het museum staat geheel in het teken van jouw eindejaarsevenement. Niet alleen de ruimtes, maar ook een bezoek aan onze bijzondere collectie zijn onderdeel van de avond. Daarnaast zijn de garderobe, beveiliging, schoonmaak en al het benodigde personeel inbegrepen.

Eindejaarsevent all-inclusief

DECORATIE EN INRICHTING

De Great Hall is volledig gedecoreerd en gemeubileerd. Een gezellige centrale bar is het middelpunt, aangevuld met luxe lounge setjes, statafels en barkrukken. De grote kerstbomen zijn echte eyecatchers, maar ook de prachtige mastiek, de bloemen en de tafeldecoraties zijn echte sfeermakers.

DE CULINAIRE INVULLING

De complete culinaire invulling en dranken zijn inclusief. Van een ontvangst met cava en tafelgarnituren tot een walking dinner met uitloopgerechtjes. Diverse live cooking stations verrassen jouw gasten met seizoensgebonden gerechten. Er is een proeverij van flammkuchen, een carving station en vis vanaf de plancha. Ook de Italiaanse ijskar ontbreekt niet.

Culinaire invulling zakelijk eindejaarsevent

AUDIOVISUELE VOORZIENINGEN

Al het licht en geluid zijn aanwezig. De wanden van de Great Hall zijn voorzien van sfeerverlichting en de bar en het podium worden mooi uitgelicht. Ook is er een geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek of een speech. Er is één persoon voor technische ondersteuning, die ervoor zorgt dat alles perfect verloopt.

HET THEMA EN ENTERTAINMENT

Het thema kun je zelf naar wens invullen en toepassen. En dat geldt ook voor de keuze van entertainment. Van live band tot dj, alles is mogelijk. We helpen je graag bij het maken van een selectie.

Thema eindejaarsevent

Museum

Zaalhuur museum exclusief
Bewaking
Museumbezoek
Garderobe tot 300 jassen
Eindschoonmaak

Catering

Ontvangst met cava
Tafelgarnituren
2 koude hapjes p.p.
Brood en dips
4 life cooking stations
3 uitgelopen gerechtjes
Hollands dranken assortiment
Mastiek & personeel

Meubilair

4x grote eyecatchers
2x loungeset klein
2x loungeset groot
Grote eilandbar met decoratie
3x buffetdeel zwart voor catering
20x statafel met bloemdecoratie
& verlichting
80x kruk

Audiovisueel

Podium van 6×4 met truss
Basisverlichting podium
Sfeerverlichting
Uitlichting van de bar
Uplighters langs de wanden
Geluidsinstallatie
1 persoon technische hulp

Eindejaarsmenu

Cava
Mistinguett Cava Brut Bio Organic, Penedès, Spanje, Montusan Mousseux (alcoholvrij).

Tafelgarnituren
Mix van vers gebrande luxe nootjes, groene olijven en krokante tapioca gekruid met
specerijen en een crème van Hollandse peper.

Hapjes assortiment koud
Witlof salade met geroosterde walnoot en mayonaise met balsamico.
Crème van oude kaas met krokante mosterdzaad en augurk.
Chutney van paddenstoel met crispy aardappel en parmezaan.
Rillette van makreel met groene appel en kreeftenmayonaise.
Grillworstje van polderhoen met gebrande flespompoen.

*** 

Broodzakken met een assortiment van brood en dips.
Proeverij flammkuchen, met een mengsel van crème fraîche en garnituren waaronder
hartige creaties zoals:
Polderkreeftjes, dragon, fijne bosui, geroosterde paprika en geraspte kaas.
Gerookte kip met courgette, pijnboompitten en basilicum-crème fraïche.
Groene asperges, zongedroogde tomaat, rode ui en parmezaan.

Gerecht van het seizoen
Bulgur salade met gekruimelde witte kaas, zoetzure komkommer en citrus vinaigrette.
 
Proeverij Carving station
Kalkoenrollade vanaf de rotisserie en zeebaars vanaf de plancha. Aangevuld met de volgende groente- en aardappelgarnituren:
Gepofte groenten.
Mix van bospeen en groene asperges.
Zwarte linzensalade.
Gekonfijte roseval aardappels met tijm, rozemarijn en knoflook.
Gegrilde zoete aardappel.
Bijpassende sauzen.

Proeverij Zo uit de Zee!
Vis bereid op gloeiendhete plancha. Op de huid gebakken zeebaarsfilet, met gestoofde venkel, brandade en een beurre blanc.

Gerecht van het seizoen
Gepofte knolselderijsoep met bieslook en krokante shiitake, krokante pompoenpitten en tuinkers.

***

Proeverij Italiaanse ijskar
Een frisse afsluiting met Soetenso-ijs van Nils Hendrikse, gemaakt met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit, zonder smaakversterkers of andere kunstmatige toevoegingen.

Walking dessert
Appeltaart met mascarpone, kaneel, crumble van pure chocolade en roomijs van steranijs.

***

Hollands assortiment dranken
Uitgebreid assortiment dranken, waaronder waters, frisdranken, vruchtensappen, bier, wijn, jenever, port, koffie en thee.

Aanvraag eindejaarsevenement

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Kies een datum tussen 27-11-2023 en 24-12-2023
Naam*

0

Uw mandje is leeg