4.7 uit 5 op Google
0

Te doen in Den Haag

Ben je op zoek naar een cultureel groepsuitje, een leuke familiedag, bijzonder kinderpartijtje, een origineel bedrijfsuitje, een stoer vriendenuitje of gewoon iets leuks om te doen? Laat je dan meeslepen in de historie van de automobiel. Gewoon in Den Haag.

Meer over Het Louwman Museum
Het Louwman Museum herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen. Het Louwman Museum in Den Haag herbergt ‘s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld. Boek daarom vandaag nog je online tickets en verras jouw vrienden, familie of collega’s met deze bijzondere activiteit. Meer over de autocollectie vindt je hier.

Bezoekersinformatie
Het museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties gelden in sommige gevallen andere openingstijden dan gebruikelijk. Via deze link vind je het laatste overzicht met onze openingstijden.

Online tickets boeken
Boek online tickets direct via de website en krijg een gratis unieke auto-ansichtkaart. Bestel hier je online tickets.

Speciaal voor kinderen
Ook voor kinderen is een bezoek aan het Louwman Museum een bijzonder leuke activiteit. Door middel van een speciaal ontwikkelde speurtocht leren kinderen op een leuke manier over de historie van de automobiel.

Deel deze pagina
share
0

Uw mandje is leeg