4.7 uit 5 op Google
0

Top 10 musea Nederland

Het Louwman Museum staat in de Top 10 Beste Musea in Nederland op plek zes. Het museum staat hier tussen het Rijksmuseum Amsterdam, Van Gogh Museum en nog vele andere prachtige musea die Nederland rijk is.

Top 10 Topmusea Den Haag.
Het Louwman Museum behoort ook tot de Top 10 de meest interessante musea in Den Haag. Het museum staat in Tripadvisor op nummer twee, achter het Mauritshuis. Dit is iets waar het Louwman Museum hartstikke trots op is.

Museum bezoeken
Wil je het Louwman bezoeken? Het museum is van dinsdag t/m zondag geopend van 10.00 -17.00 uur. Tijdens feestdagen en vakanties gelden in sommige gevallen andere openingstijden dan gebruikelijk. Hier vindt je een overzicht van onze openingsdagen.  Naast een prachtige klassieke en antieke automobielcollectie herbergt het Louwman Museum ook de collectie Historic Telescopes. De collectie is iedere eerste vrijdag van de maand van 10:00 tot 17:00 uur te bezichtigen. Voor groepen ook op afspraak.

Museumkaart en tickets.
Het Louwman Museum in Den Haag accepteert de Museumkaart, waarmee het museum gratis te bezoeken is. Ook kan je gemakkelijk en veilig tickets aanschaffen via ons online bestelsysteem. Zo voorkom je dat je moet wachten bij de balie. De tickets zijn na aanschaf 1 jaar geldig. Meer informatie over prijzen en tickets vind je hier.

Deel deze pagina
share
0

Uw mandje is leeg