4.8 uit 5 op Google
Open van dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00u
0
Welkom Maak hieronder uw keuze

STAP IN DE GESCHIEDENIS VAN DE AUTOMOBIEL

Meesterwerken in mobiliteit

In het Louwman Museum ontdek je de hoogtepunten uit 150 jaar technologie, innovatie, schoonheid en snelheid. Ontmoet de meesterwerken van Ferrari, Bugatti, Daimler en Mercedes-Benz.

Haal het Louwman Museum in huis

Vanaf nu is het Louwman Museumboek ook online te koop. In dit hardcover boek is de collectie van het Louwman Museum in prachtige foto’s vastgelegd. Ook vind je hier achtergrondinformatie over de stukken uit de collectie. Het Louwman Museumboek is het perfecte cadeau voor de autoliefhebber. Verkrijgbaar in Engels en Nederlands.

Kunst in beweging

In het Louwman Museum ontdek je de grootste collectie auto gerelateerde schilderkunst, illustraties, affiches, sculpturen en trofeeën ter wereld. Ervaar 150 jaar kunst in beweging.

Het Louwman Museum Schaduwspel!

Met het Louwman Museum Schaduwspel kun je laten zien hoe goed je onze collectie kent. Herken de klassiekers zo snel als je kan en scoor zoveel mogelijk punten. Je mag zo vaak als je wilt spelen en je kunt je (auto)vrienden uitdagen om mee te doen. Iedere maand maak je bovendien kans op mooie prijzen!

De schoonheid van snelheid

Stap in de geschiedenis van de autosport. Ontmoet de legendes en hun auto’s. En beleef de schoonheid van snelheid, van passie, prestatie, winnen en ambitie.

0

Uw mandje is leeg